EQUI PROJECT



Decentraliseret kryptokurrency produceres af hele kryptokurrency-systemet kollektivt, med en hastighed som defineres, når systemet oprettes, og som er offentligt kendt. I centraliserede bank- og økonomisystemer som Federal Reserve System styrer virksomhedernes bestyrelser eller regeringer udbuddet af valuta ved at printe enheder af fiat-penge eller krævende tilføjelser til digitale bankbøger. I tilfælde af decentraliseret kryptocurrency kan virksomheder eller regeringer ikke producere nye enheder og har endnu ikke ydet støtte til andre virksomheder, banker eller virksomheder, der har aktiv værdi målt i den.
Fra september 2017 findes over tusind cryptocurrency-specifikationer; de fleste ligner og stammer fra den første fuldt implementerede decentraliserede kryptokurrency, bitcoin. Inden for cryptocurrency-systemer opretholdes sikkerhed, integritet og balance af ledgers af et samfund af gensidigt mistillidsspændende parter, der kaldes minearbejdere: offentligheden bruger deres computere til at hjælpe med at validere og tidsstempel transaktioner, tilføje dem til storgen i overensstemmelse med en bestemt timestamping ordning. Minearbejdere har et økonomisk incitament til at opretholde sikkerheden for en kryptokurrencybogbog.
De fleste cryptocurrencies er designet til gradvist at reducere produktionen af ​​valuta, hvilket sætter en ultimativ cap på den samlede mængde valuta, der nogensinde vil være i omløb, efterligner ædle metaller. Sammenlignet med de almindelige valutaer, der holdes af finansielle institutioner eller opbevares som kontanter, kan kryptokurser være vanskeligere for beslaglæggelse ved retshåndhævelse. Denne vanskelighed er afledt af at udnytte kryptografiske teknologier.
EQUI er den spændende forening af en ny kryptokurrency med en innovativ investeringsplatform. EQUI er baseret på Ethereum Blockchain-teknologi, der forstyrrer det traditionelle ventureinvesteringsmarked og giver cryptosamfundet mulighed for at slutte sig til næste generation af venturekapitalinvestorer. Investering vil ved hjælp af EQUItokens kunne købe stakes i nye, iværksætterfirmaer og drage fordel af store investeringsafkast og gevinster. EQUI vil give de bedste investeringsmuligheder i realværdige aktiver, næste generationsteknologiske virksomheder og ventures med evnen til at revolutionere markederne . EQUI vil championere innovatører og støtte dem ved at give omfattende forretningskendskab, vejledning og indsigt for at gøre deres venture blomstrende. Gennem en unik belønningsstruktur vil alle EQUItoken-indehavere drage fordel af afkastet fra realiserede projekter, der sikrer, at alle interesser forbliver tilpasset hele projektets levetid. EQUI søger at belønne deltagere, der deler vores vision, og tilbyder en forbedret incitamentsstruktur for dem, der investerer deres EQUItokens i underliggende investeringsprojekter udstillet på EQUI platformen. Etableret og ledet af et hold af succesfulde iværksættere vil EQUI tilbyde en portal for investeringsverdenen at støtte morgendagens nyskabere med at realisere deres forretningsmæssige ambitioner og gøre deres mark på fremtiden.
CRYPTO CURRENCY & COINS
En vigtig komponent i stigningen af ​​blockchain har været ‘Cryptocurrency’, ellers kendt som ‘virtuelle valuta’ eller ‘digitale penge’. Som navne antyder, er det ikke ‘penge’ i den forstand, at der ikke er fysiske egenskaber, der skal holdes – ingen mønter, noter, guld eller diamanter. Den virtuelle valuta eksisterer udelukkende i digital form inden for et decentralt netværk.
Der findes i øjeblikket over 1.500 kryptokurver, hvor Bitcoin og Ethereum tager den største markedsandel. Vi ser nu en række store finansielle institutioner, der tidligere havde styrtet væk fra blokker og krypteringsværdier, offentliggjorde offentligt deres planer om at investere i at bygge deres egne blokkæder eller deres planer om at deltage i blockchainforskning og gøre digitale alliancer. Denne bevægelse fremmes af store virksomheder, som vedtager teknologien i deres praksis.
EQUI – En Game Changer i Venture Capital Space. Muligheden for at være en del af en stærk ny investeringsbevægelse. EQUI broer kryptosamfundet med det traditionelle venturekapitalmarked. EQUI forener risikovillig kapitalmarkedet med blockchain-teknologi for at bringe en spændende propriety-platform, som vil omdanne investeringsmuligheder. Det vil gøre det muligt for enkeltpersoner at investere sammen med etablerede iværksættere og dele i belønninger og succeser med at opbygge næste generation af visionære virksomheder. EQUI er bestemt til at blive den førende knudepunkt for nye og erfarne investorer, der ønsker at være en del af de næste spilskiftende ventures.
EQUI lancerer en ICO for tidlige adoptere, der ønsker at støtte vores vision. Vores token salg vil muliggøre fremskyndelse af teknisk udvikling og alle andre aspekter af virksomheden, herunder infrastruktur og ekstra personale.
EQUI Vision
Investering i visionære ventures med potentialet til at forstyrre markeder henter ofte bemærkelsesværdige belønninger, da de kommer frem til morgendagens markedsledere. Sådanne belønninger er ofte begrænset til en elite, der er privilegeret med tilgængelighed. EQUI nedbryder hindringerne for tilgængelighed og leverer fremtidens investeringsportal. EQUI vil tilbyde økonomisk valg, fleksibilitet og kontrol.
EQUIs vision er at bringe venturekapital til den moderne teknologiske æra. Det vil gøre det muligt for enkeltpersoner at kombinere kræfter og deltage i en investeringssektor, der traditionelt er reserveret til institutioner og personer med ultrahøje netværdier.
VISIONÆRE ENTREPRENEURER
Backed by et bestyrelse for succesfulde og visionære iværksættere bruger EQUI sin kollektive forbindelse og et stort globalt netværk til at identificere innovative iværksættere og ventures, der ville udmærke sig ved injektion af ikke kun kapital, men også operationel og strategisk ekspertise.
TRANSFORMATION
EQUI-teamet tilbyder mentorskab, ressource, operationel support og strategisk rådgivning for at sætte ambitiøse iværksætterfirmaer i stand til at vokse og lykkes. Denne uvurderlige input hjælper med at omdanne gode ideer til virkelighed; opbygning af vellykkede virksomheder, der skaber accelereret kapitalafkast for alle interessenter.
BLOCKCHAIN
EQUI mener blockchain teknologi vil revolutionere forretninger og livsstil i fremtiden. Ved hjælp af blockchain-teknologi vil EQUI-platformen fremvise disse muligheder og give investorer mulighed for at deltage i den næste generation af succesfulde virksomheder.
Blockchain-teknologi
Blockchain-teknologi er en gennemsigtig digital oversigt over transaktioner og optegnelser, der er immun for ændring eller sletning. Ved at tilbyde yderligere træk med øget sikkerhed, lavere omkostninger, tidseffektivitet og fejlmodstand har blockchain oplevet en hurtig stigning i renterne i 2017. Anvendelsen af ​​blockchain-teknologien er ubegrænset, hvilket giver den voksende liste over virksomheder, industrier og regeringer mulighed for at udforske dets potentiale adoption.Cryptocurrency, ellers kendt som digital valuta eller digitale penge, har spillet en væsentlig rolle i scaling viden om blockchain.
Cryptocurrencies er virtuelle valutaer, der bruger blockchain-teknologi – de har ingen fysiske egenskaber og eksisterer udelukkende i digital form. Bitcoin betragtes bredt som det offentlige ansigt for blockchain og virtuelle valutaer, idet der ses en stigning i værdi på over 39.500% i de sidste 5 år. Bitcoin er vokset som et omsætteligt aktiv, og det anslås, at over 6 millioner mennesker holder Bitcoin som et digitalt aktiv, og over 100.000 leverandører over hele verden accepterer nu Bitcoin som betaling for varer og tjenester.
Andre digitale valutaer har fulgt Bitcoin med over 1.500 kryptokurver i omløb – nogle er designet til at fremme fremskridtene i blokchain teknologi og andre til at finansiere individuelle mål. Bitcoin og Ethereum er førende i markedsandel og tegner sig for næsten 60% af et marked på 486 milliarder dollar.
Markedsstatistik (som ved 01 februar 2018)
Ingen af Cryptocurrencies: 1.506
Markedsværdi: $ 486.7bn
24 timers handel Volumen: $ 22,5 mia
2017 ICO midler rejst: $ 3,7 mia
2017 IPO midler rejst: $ 637mn (Q1-Q3)
Bitcoin
Markedsværdi: $ 162,8 bn
24 timers handel Volumen: $ 7,6 mia
Pris (01/02/11): $ 1,76
Pris (01/02/18): $ 9,667.18

Ethereum

Markedsgrad: $ 109,3 mia.
24 timers handelsvolumen: $ 9,5 mia
Pris (01/02/16): $ 0.99
Pris (01/02/18): $ 1,361.21 Mulighed for fordelagtig
sammenligning;
Investorer – der forpligter EQUItokens til muligheder på EQUI-platformen, modtager 70% af det genererede overskud. Der er ingen grænse for antallet af projekter, der er valgt til at investere i. Som en ekstra belønning vil investorerne modtage en yderligere tildeling af EQUItokens via EQUIcredits loyalitetssystemet, der beregnes som 5% af det investerede EQUItokens.
Indehavere – der køber EQUItokens og opbevarer dem på EQUI-platformen, som ikke er investeret, modtager 5% af overskuddet fra porteføljen af ​​realiserede investeringer. Dette giver, at tokens holdes i 3 måneder før distribution.
Traders – der køber EQUItokens og køber og sælger dem på tredjepartsudvekslinger modtager.
75% af alle overskud returneres til investorer og indehavere. De resterende 25% går til EQUI Investment Team som en præstationsbelønning. Denne struktur er designet til at sikre, at alle parters interesser forbliver tilpasset til enhver tid, hvilket giver maksimal værdi for alle interessenter.
Vores revolutionerende investeringsplatform fusioneret med blockchain-teknologi vil udnytte det globale samfunds magt til at yde støtte til iværksættervirksomheder. EQUI har evnen til at fremskynde vækst og returnere betydelig værdi for interessenter gennem brug af teamets etablerede netværk og ressource tilgængelighed.
Propositionen
EQUI vil være en bæredygtig investeringsplatform. Ved hjælp af Ethereum blockchain teknologi vil det gøre det muligt for alle kvalificerede deltagere at drage nytte af de genererede afkast. EQUIs unikke belønningsstruktur er vægtet mod at give bedre afkast til dem, der deler vores vision og mål for at understøtte den næste generation af iværksætterkompetence.
Alle EQUItoken-ejere har adgang til platformen og evnen til at gennemgå et udviklende udvalg af investeringsprojekter. Alle udstillede projekter vil blive vurderet og evalueret af EQUI Investment Team før offentliggørelse. Stakes kan derefter erhverves i projekt (er) af interesse ved hjælp af EQUI tokens.
Tokens & ICO
Bonusincitamenter ydes til tidlige adoptører. Tabellen nedenfor indeholder tidsplanen for lanceringen af ​​ICO:
ASSET NAME: EQUI
TOTAL TOKEN SUPPLY: 250 millioner EQUItokens
PRIS I USD: $ 0,50
BETALING I: Bitcoins (BTC), Ethereum (ETH), Litecoins (LTC), Ripple (XRP)
Et pre-salg løber fra 1. marts til 8. marts 2018.
Et minimum investeringsniveau på $ 100.000 er påkrævet for at deltage i førsalg.
Den offentlige ICO løber fra 8. marts til 31. marts 2018.
Et minimumsinvesteringsniveau på $ 100 vil gælde for den offentlige ICO, hvis deltagere overholder reglerne for regulering.
Tokenfordeling
Fordelingen af ​​EQUItokens fokuserer på at skabe langsigtet værdi for investorer:
  • 65% af tokens vil blive gjort tilgængelige for offentligheden via pre-sale og ICO processen.
  • 12% vil blive distribueret til EQUI Founders, underlagt en seks måneders låseperiode.
  • 15% vil blive distribueret til EQUI-holdet kvartalsvis over en toårsperiode, der er underlagt en seks måneders indlånsperiode.
  • 6% vil blive fordelt til rådgivende bestyrelse kvartalsvis over en toårig periode med seks måneders indlånstidspunkt.
  • 2% vil være tilgængelig for Bounty Rewards.
Anvendelse af provenuet
De midler, der rejses fra ICO, vil gøre det muligt at færdiggøre den decentrale investeringsplatform EQUI som beskrevet i vores køreplan på side 32. Der vil også blive tildelt midler til at yde den nødvendige infrastruktur og ressource til at opretholde EQUI-forretningen. Eventuelle overskydende midler vil blive brugt af EQUI til at investere i projekter sammen med token indehavere.
EQUI Capital
EQUI Capital er en venturefonds i tidlig fase, der støtter visionære teknologiske iværksættere i at bygge førende virksomheder. EQUI-teamet har en bred erfaring, der spænder over alle aspekter af erhvervslivet, der gør dem veludstyrede til at samarbejde med iværksættervirksomheder og opnå succes.
EQUI Capital sigter mod at være den primære portal for ambitiøse iværksættere, der ønsker at pioneer deres visioner til virkelighed. Fokuset på investeringsvalg lægger vægt på teknologiske fremskridt med en bias mod blockchain teknologi. Virksomheder skal adressere en betydelig markedsmulighed og tilbyde potentialet til at vokse til morgendagens markedsledere.
Udover at tilbyde økonomisk støtte yder EQUI Capital-teamet løbende mentorskab, ressourcer, operationel support og strategisk vejledning. Denne uvurderlige input vil gøre det muligt for ambitiøse virksomheder at vokse og lykkes og give afkast for alle interessenter.
Investeringsstrategier og returneringer 
Gennem en unik belønningsstruktur vil alle EQUItoken-indehavere drage nytte af afkastet fra realiserede projekter, der sikrer, at alle interesser forbliver tilpasset hele projektets levetider. EQUI søger at belønne deltagere, der deler vores vision, og tilbyder en forbedret incitamentsstruktur for dem, der investerer deres EQUItokens i underliggende investeringsprojekter udstillet på EQUI platformen.
EQUI sigter mod at fremme og repræsentere forskellige iværksættere og investeringer fra hele verden, der har brug for en gateway til finansiering og eksponering. Vores platform vil fremme en blanding af erhvervssektorer med en skæbne mod teknologi, hvad enten det drejer sig om e-handel, fintech, data, SaaS eller bioteknologi. Som blokchainbaseret platform er vi specielt interesserede i at hjælpe blockchain vokse gennem understøttelse af spirende nye applikationer.
EQUI vil arbejde sammen med virksomheder af alle størrelser med forskellige formål og mål. At tilbyde en kombination af traditionelle og alternative aktieinvesteringer vil gøre det muligt for vores EQUI token-fællesskab at diversificere deres porteføljer med en blanding af projekter.
Hver lejlighed vurderes på sine individuelle fordele, og de udstillede vil omfatte specifikke attributter. Fokus vil være på tidlige scenarier, hvor virksomheden tilbyder en betydelig markedsmulighed med potentiale til at revolutionere den relevante sektor eller tjenester, hvor den konkurrerer. Et stærkt og drevet ledelsesteam er afgørende for at opnå succes med ethvert levedygtigt produkt eller en service. En skalerbar og bæredygtig forretningsmodel med globalt potentiale giver mulighed for vækst og afkast.
Opdateringer og relevante nyheder vil regelmæssigt blive offentliggjort på EQUIs sociale medier. Personlig kommunikation vedrørende dine beholdninger sendes sikkert til din nominerede email adresse.
Generelle nyhedsbulletiner vil blive offentliggjort på hjemmesiden http://www.equi.capital og sociale medier. Personlig kommunikation, der er specifik for din investeringsprofil, sendes til din nominerede email adresse.

ROADMAP



Screenshot_21

Future plan

Screenshot_22


For mere info;
EQUI Hjemmeside: https://www.equi.capital/

Author: milyuner86
Bitcointalkprofile:https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1671465
ETH: 0xAd1043Acec7feED090458C1Fe7667a2014a13FA6

Komentar

Postingan populer dari blog ini

🚀💎💎💎 INTRODUCING SIMPLYBRAND 💎💎💎🚀

ОБЗОР ПРОЕКТА KLEYNBANK

Lucre Can Help the Traders for Getting Best Signal